Nem csak a bulira, de utána is hasznos a sátor

Idén rengeteg esküvő lesz a környezetemben és szinte mindegyiket a nyári időszakra szervezik a párok, így sok lesz a szabadtéri, vagy részlegesen szabadtéri közöttük.
Az első mindjárt a nővérem esküvője, a következő hónap végén, amit jó vidéki szokáshoz illően kétnaposra terveznek, így a mellett, hogy a szabadtéri esküvőknél szokásos sátor bérlés szükséges, még az elszállásoláshoz is megoldást kell találniuk.
Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek sátorban kell majd aludnia, hiszen vannak vendégszobák és a helyszín is egy kastély lesz, de olyan sok embert hívtak meg, hogy lehetetlen mindenkit rendes szobákban elszállásolni.
Először az volt a terv, hogy akik sátraznak, hozzanak maguknak sátrat. Ez még mindig egy megoldás, de most már az is játszik, hogy sátorbérléssel oldják meg a problémát, hiszen, egy-egy nagyobb sátor, megfelelő fekhelyekkel sok embernek lehet jó és a legtöbben fiatalok leszünk, így nem probléma egy lagzi után, ha egy éjszakát együtt kell töltenünk.
Mivel a szabadtéri esküvőknél a sátor bérlés egy kötelező elem, így itt, az, hogy pár sátorral több kell elég költséghatékony megoldásnak tűnik, elvégre a sátorbérlés gyakran egyedi árakon történik, és több sátor esetén jobb árat lehet kialkudni.
Amennyiben önöknek is érdekes lehet hasonló megoldás, mindenképpen ajánlom, hogy kérjenek információt és árajánlatot, mert sok terhet vehet le a vállukról a sátor bérlés.

Vélemény, hozzászólás?