USA vízum kérvényezése az oldalon

Amennyiben amerikai utazáson gondolkodik, de még sosem járt az Államokban, akkor szüksége lehet néhány, megbízható forrásból származó információra. A www.estavisa.hu oldalon megtudhatja, hogy milyen esetekben jogosult az ESTA, azaz Elektronikus Utazási Engedély kérvényezésére és mennyi ideig tartózkodhat vele az Államokban. Az ESTA azok számára kötelező, akik a Vízummentességi Programba tartoznak, tehát a magyar, német, francia, ír és egyéb polgárok. A teljes listát a 38 országról az oldalon megtalálja. Fontos még tudni, hogy ez az utazási engedély maximum 90 napig jogosítja fel Önt arra, hogy az Amerikai Egyesült Államokban tartózkodjon. Tehát, amennyiben szeretne egy turisztikai célból megtervezett kirándulást összehozni, ezt mindenképp figyelemmel kell kísérnie.

Nagyon sok egyetemista is ellátogat az USA-ba a híres Work and Travel program keretén belül, aminek hála kint tölthetik a nyarat úgy, hogy dolgoznak, a szabadidejükben pedig felfedezik a terepet. Amennyiben a családjával szeretne ellátogatni az USA-ba, akkor is segítséget kaphat az ESTA Visa online ügynökségtől. Részletes lépésekben van bemutatva, hogy mit és hogyan kell kitöltenie a sikeres folyamat érdekében. Mivel manapság szinte mindent el lehet intézni otthonról, nincs ez másképp ezen a téren sem. Az USA vízum néhány lépésben igényelhető a weboldalon. Csupán arra van szükség, hogy megadja az adatait és az útlevelén szereplő infókat, ezt követően pedig kártyás fizetéssel intézheti el az anyagiakat. Mindent elvégezhet kényelmesen, anélkül, hogy sorban állna és idegeskedne. A benyújtott kérelmek majdnem 100 százalékát el szokták fogadni, így hát nagy valószínűséggel Önnek sem kell aggódnia az eredményért.

Viszont nagyon fontos, hogy minden adatot pontosan tüntessen fel, hiszen az USA vízum önmagában még nem garancia arra, hogy átlépheti a határt. Belépés előtt az amerikai hatóságok alávetik a turistákat egy rutinvizsgálatnak, aminek az a célja, hogy megállapítsák, alkalmas-e átlépni a határt.

Amennyiben most tervez először egy ilyen távoli kirándulást, biztosan hasznát veszi majd az oldalon található blog menüponton található cikkeknek, amelyekben nemcsak az USA vízum igénylése van lépésről-lépésre bemutatva, hanem megismerheti az amerikai egészségügyi rendszert és az egészségügyi kártya megfelelő kialakítását, valamint elolvashatja azt is, hogy melyek a leglátogatottabb városok az USA-ban és mit nem szabad semmiképp sem kihagynia, ha már eljutott oda. Bármilyen kérdése van, bátran forduljon az ESTA Visa-hoz, hiszen számos embernek könnyítették már meg a dolgát ezen a téren!

Vélemény, hozzászólás?