Titkos találka búvóhelyeken? Itt a 3 legfontosabb előnye!

Gondoltál már arra, hogy milyen érzés lenne egy ismeretlen, ám annál izgalmasabb idegennel találkozni? Mindegy, hogy már bejáratott, régóta tartó viszonyod van, vagy még most ismerkedtél meg valakivel, az élet hozhat olyan helyzeteket, hogy a kapcsolat titokban tartása minden másnál fontosabb. Ilyenkor természetesen felmerül a kérdés, hogy hol oldható meg a találkozó? A fővárosban és már vidéki nagyvárosainkban is elérhető búvóhelyek e célból remek választásnak bizonyulnak. Nézzük, miért érdemes ezt a szálláslehetőséget választani!

  1. Igényes környezet, ami elsődleges

Ha intimitásról van szó, akkor korántsem mindegy, hogy milyen környezet fogad bennünket. A neves wellness hotelektől ugyan megkaphatjuk a prémium kategóriás szálláshelyet, de ha mindössze egyetlen óráról van szó, akkor már korántsem bizonyul ez a lehetőség olyan népszerűnek. A színvonalas, jól felszerelt apartmanok között mindenki rátalálhat arra, mely elhelyezkedés és ár alapján is elnyeri tetszésed. A Búvóhely Kereső segítségével online kiválasztható az a helyszín, ahol a régóta várt találka végre megszervezésre kerül majd. Erkölcsök és észérvek ide vagy oda, gyakran csak a megfelelő személlyel, négy fal között megélhető élmények számítanak döntőnek. A budapesti és vidéki nagyvárosainkban is elérhető búvóhelyek ehhez kínálnak diszkrét környezetet.

  1. A diszkréció sem elhanyagolható

A titkos találkák lényege éppen abban áll, hogy szeretnénk az illetéktelen tekintetektől óvva átélni azokat. Míg egy hotelben akár ismerőssel is összefuthatunk, addig a diszkréciót garantáló búvóhelyek valamelyikén ettől biztosan nem kell tartani. Ugyan sok helyszín kifejezetten frekventált elhelyezkedéssel bír, ami a megközelítést jelentősen megkönnyíti, de ezen túl biztosak lehetünk abban, hogy a tartózkodásról semmilyen információ nem kerül majd ki a tulajdonosok részéről sem.

  1. Korrekt árak egy órára levetítve is

Csak egyetlen óra erejéig keresel búvóhelyet? Miért fizetnéd ki a szállodák éjszakánként megadott árait akkor, ha közben szolgáltatásaikat tulajdonképpen alig veszed igénybe? A búvóhelyek korrekt árkategóriába tartoznak és igény szerint akár egy órára is megszállhatsz a választott helyszínen. Az igényes környezetben mindent megtalálhatsz akkor is, ha esetleg több napot szeretnél partnereddel a négy fal között tölteni.

 

Vélemény, hozzászólás?