Mobil wc

Mobil WC bérlés építkezéshez? Itt a megbízható vállalkozás

Eredetileg a Merkon nevű cég konténeres hulladékszállítással foglalkozott, azonban ahogy teltek az évek, más üzletágakba is belevágott. Napjainkban már a mobil WC bérlés építkezéshez a vállalat egyik fő szolgáltatása. Emellett pedig ez újabb vállalkozásokkal is bővült, ugyanis a cég mára már egy 6 cégből és 8 üzletágból álló cégcsoporttá nőtte ki magát. A siker talán annak köszönhető, hogy a Merkon tevékenységei szépen egymásra épültek, így a vállalkozás töretlenül tudott fejlődni, és ez értődik a mobil WC bérlés építkezéshez szolgáltatásra.

Ez a terület is dinamikusan növekszik. Mi garantálja még a problémamentes munkavégzést? Nos, a partnerekkel történő kapcsolattartást és a tehergépjárművek napi munkájának irányítását a hét minden napján működő diszpécserszolgálat végzi. Emiatt nem léphet fel hiba a feladatok elvégzése során. Ennek köszönhetően a mobil WC bérlés építkezéshez egyet jelent a gyors kihelyezéssel és ha szükség van rá, hatékony karbantartással.

A pontos adatszolgáltatásról és az ügyfelek igényeinek naprakész kielégítéséről a CRM rendszerű informatikai háttér gondoskodik. Egyértelmű, hogy a mobil WC bérlés építkezéshez nem mehet végbe megfelelő gépjárművek nélkül. Ezért a vállalkozás mindegyik gépkocsit műholdas helymeghatározó rendszerrel látta el. Ennek a legfontosabb célja, hogy a tevékenység a lehető leghatékonyabban menjen végbe úgy, hogy közben a kliensek igényei mindig ki legyenek elégítve. Mondani sem kell, hogy a járművek a mobil WC bérlés építkezéshez szolgáltatás pontos elvégzése érdekében nagyon korszerűek. Műszaki és esztétikai állapotuk megőrzéséről és az esetlegesen előforduló meghibásodások elhárításáról a saját gépjárműjavító műhely felel.

Vélemény, hozzászólás?