Ahány ház, annyi szokás, mondják gyakran és ez azt is jelenti, hogy mindenki máshogy készíti el a családnak a desszerteket. Vannak, akik a tiramisu receptjét lépésről lépésre betartják, mások viszont egy kicsit szabadjára engedik a fantáziájukat. Megint mások az egészséges alapanyagokat részesítik előnyben, úgyhogy nem használnak hozzáadott cukrot, mert diabétesszel küzdenek, vagy egyszerűen nem szeretnének felszedni fölösleges kilókat. De mit szólna ahhoz, ha egészséges összetevőkből készült tiramisu kerülne a család asztalára anélkül, hogy Önnek kellene azt elkészítenie? Ez a lehetőség most nagyon közel van, hiszen a prookies.hu webes cukrászda éppen ilyen termékeket kínál eladásra! Kehelyben értékesítik ezeket a finomságokat, amelyek megrendelhetőek hűtve vagy fagyasztva egyaránt. Prémiumminőségű alapanyagokat használnak fel az ínyencségek elkészítéséhez, például a tiramisu zabpehely alapú piskótával, valódi olasz kávé, light mascarpone és hozzáadott tejsavó fehérje összetevőket tartalmaz.
Remek ízű az almás fahéjas torta is
Tulajdonképpen, az almás-fahéjas ízvilág már gyerekkorunkból ismerős, a boldog karácsonyokra és a nagymama által pillanatok alatt elkészített finomságokra emlékeztet bennünket. Akkoriban még nem foglalkoztunk azzal, hogy esetleg pár kiló súlyfölösleget felszedhetünk, egyszerűen csak toltuk befelé az igazi házi almás fahéjas torta falatokat. Azok voltak ám a valóban boldog idők, csak sajnos többé már nem jönnek vissza! De a csodás emlékű ízt ma is élvezhetjük, ráadásul bűntudat vagy a holnapi koplalás fenyegetése nélkül, hiszen a Prookies gyártotta almás fahéjas torta összetevői ezt biztosítják nekünk. Lássuk, hogy miből állítják elő a cukrászok ezt a desszertet! Alapja a zabpehely alapú piskóta, aztán erre jön a cukormentes almalekvár, a hozzáadott tejsavó fehérje. Természetesen nem maradhat ki az almás fahéjas torta alapanyagai közül a tej, tojás, tejszín, édesítő, fahéj, illetve a light mascarpone sem. Kóstolja meg Ön is ezt az elragadó desszertet és meglátja, alig tudja majd abbahagyni az evést!