szélvédőjavítás

Mindig jó döntés a szélvédőjavítás?

Nem titok, hogy nem csupán a balesetek miatt sérülnek meg az autók ablakai. Bármilyen, akár a legkisebb mechanikai behatás is vezethet az autóüvegen keletkező repedésekhez. A kialakult repedések nemcsak a látást akadályozzák, hanem pusztán érzelmi szinten is kellemetlen irritációt jelentenek. Valójában nemcsak a forgalmi helyzetet, a táblákat, a közlekedési lámpákat, az ide-oda száguldozó gyalogosokat kell figyelni, hanem az autóüvegen lévő hibák látószögét is be kell állítani.

Ez bosszantó és valamit tenni kell ellene. A sürgős szélvédőjavítás a legtöbb autósnak optimális megoldássá vált, viszonylag kevés befektetés mellett. Habár az őszinteség manapság nem divat, különösen, ha pénzről van szó, de vajon mindig jó döntés a szélvédőjavítás? A válasz egyértelmű: nem mindig! Olyan esetekben indokolt, ha a sérülés nem „rosszindulatú”. Más szóval, még nem okozott nagy íveket minden irányban. Ebben az esetben a szakszerűen elvégzett szélvédőjavítás révén, véglegesen meg lehet szüntetni a problémát.

Autóüveg Pilkington logóval – garancia a tartósságra

Ezeket a termékeket innovatív és modernizált gyártási folyamatok jellemzik. Az 1800-as években alapított vállalat a fennállása alatt egyre népszerűbbé vált és az autóüveg Pilkington márkanévvel fémjelzett változatai a világ minden tájáról vonzották a vásárlókat. Miben különbözik a vállalat gyártási folyamata a versenytársakétól? A márka nevéhez fűződik a kemény bevonattal ellátott energiatakarékos üveg gyártása, a világ első öntisztuló üvegének feltalálása, a szélvédő tűzállóságának javítása, valamint a napvédő üvegek gyártása.

Az autóüveg Pilkington logóval ellátott fajtái olyan üvegtáblák, amelyeket egy polimer filmréteggel ragasztanak össze. Ezt a réteget az üvegtáblák közé terítik. Baleset esetén az üveg nem törik szilánkokra, így csökken a sérülések kockázata. Miért választják az autógyártók az autóüveg Pilkington modelljeit? Valószínűleg az olyan előnyök miatt, mint az üvegen lévő bevonat, ami nem kopik, könnyen tisztítható és szárítható, jól illeszkedik a különféle autógyártók termékeihez.

Vélemény, hozzászólás?