BISSELL álló porszívó

Mindenkinek beválik a BISSELL álló porszívó

A reggeli után hátramaradt morzsákat, a sarat a folyóson, a kutyus vagy cica szőrét a kanapén, szőnyegen nem lehet sokáig megtűrni. Szerencsére nem is kell, köszönhetően az Electrolux kézi porszívó hatékonyságának. Ennek nincsen vezetéke, ezért nem is kell tartani a bonyodalmaktól, az összekuszálódott kábelektől. Ezt az ember csak felkapja a töltőállványról, ahol az mindig maximumra feltölti magát, és már kezdhet is takarítani. Ezen az Electrolux kézi porszívó egy praktikus helyet kap, amelyiknek hála a kütyü mindig üzemkész lesz és akkor lehet használni, amikor épp szükség van rá. A gépet akár 30 percig is alkalmazni lehet, megállás nélkül. Mindez a lítium aksi segítségével történik.

A szerkezet kivehető kefével rendelkezik, amit egy szimpla gombnyomással ki lehet venni a szívófejből, és ezáltal könnyen is tisztán lehet tartani. Az Electrolux kézi porszívó a munka során egy kék fénnyel jelzi, hogy ideje azt berakni tölteni, mert már nem bírja sokáig az aksi. A kellék résszűrővel és a portalanító kefével is bír, amik a szűkös helyeken jól beválnak, illetve kíméletesek a sérülékeny felületű bútorokkal egyaránt. Az Electrolux kézi porszívó a duplacsuklós szívófejjel minden bútor alá könnyen elér, illetve ennek hála igazán könnyen, laza csukló mozdulatokkal lehet irányítani a berendezést a bútorok között vagy épp a sarkoknál. Ugyanennyire eredményes a takarítás a sokoldalú BISSELL álló porszívó segítségével is. Hiszen akárcsak az Electrolux, ez is képes megbirkózni a kisebb és nagyobb morzsadarabokkal, az állati szőrrel és emberi hajjal, illetve nem okoz gondot a sár felszívása sem. A BISSELL álló porszívó szintén vezeték nélküli, illetve emellett szól még az is, hogy igazán könnyű. Ezért egy komolyabb takarítás során sem fog elfáradni az ember keze.

A BISSELL álló porszívó egy kisebb, 14.4V-os NiMH akkumulátorral rendelkezik, amelyik a legerőteljesebb szívó funkció alatt nagyjából negyed óráig tud megállás nélkül működni. Ez egy motoros kefehengeres talppal is fel van szerelve, ami erőteljesebb szívást és mélyebb tisztítást garantál. A hajtott talpon lévő filc az erősebb szívást támogatja, és több állatszőrt és beágyazódott szennyeződést ragad meg. A BISSELL álló porszívó hatékonyságát a leginkább az igazolja, hogy ennek a feltöltése kevesebb, mint 5 órát vesz igénybe. Ha megveszi ezt valaki, akkor az eszköz mellé kap egy Pet Hair Eraser gépet, egy levehető motoros talpat, réstisztító eszközt és kárpit szívóelemet extra filccel. A két fent említett termék beszerezhető az alloporszivok.hu internetes boltban, ahol a kedvező árak és magas nívó sokakat vásárlásra sarkallnak.

Vélemény, hozzászólás?