quad gumi méretek

Milyen quad gumi méretek vannak?

Itt megnézheti, hogy milyen méretekben lehet kapni quad autógumikat: https://www.gumidirekt.hu/nyarigumi-teligumi/negyevszakos-gumi-akcio.html  Ha éppen most vásároltunk egy quad-ot és úgy érezzük, hogy a fent lévő abroncs nem megfelelő, akkor érdemes benézni az áruházba és válogatni a hatalmas kínálatból. A quadokon gyakorta kell az abroncsokat cserélni, így akár jóelőre is megvásárolhatjuk az abroncsszettet. Érdemes mindig az akciós időszakban vásárolni, hiszen a quadokra nem a legolcsóbbak az abroncsok. Közel annyit kell értük kifizetni, mint ha személyautóra vásárolnánk meg.

Az gumidirekt áruház azonban mindenkinek segít a költségkímélő vásárlásban, hiszen jelenleg több quad abroncs is kedvezményesen vásárolható meg.

A webáruházban egy praktikus kereső is megtalálható, amellyel pontosan leválogathatjuk azokat az abroncsokat, amelyek érdekelnek bennünket. Így sokkal gyorsabban rábukkanhatunk a megfelelő abroncsokra. A webáruház munkatársai a lehető leggyorsabban összekészítik a megrendelést és postázzák is azt. A webáruházban lehetőség van a bankkártyás fizetésre, amely szintén könnyebbséget jelent és sokkal olcsóbb, mint ha készpénzért vásárolnánk, hiszen ilyenkor a pénzfelvételért fizetni kell a bankoknak.

A Michelin Cross Climate SUV nyári abroncsok olyan gumik, amelyek egyesítik a nyári valamint a téli abroncsok főbb vonásait. Nyáron a száraz utakon rövid fékút, nedves felületeken „A” minősítésű tapadás, hegycsúcs valamint hópihe szimbólum a téli minősítésért. Az energiatakarékos és magas futásteljesítményű abroncsok kényelmes utazást biztosítanak. Az innovatív gumikeveréknek köszönhetően a rugalmas gumik teljesen kitöltik az útfelületen megtalálható apróbb egyenetlenségeket, emellett optimális tapadást biztosítanak. A melegedés csökkentése miatt a gördülési ellenállás csökken és a fogyasztás is sokkal kedvezőbben alakul. Az önzáró 3D lamellákkal ellátott abroncsokon különböző szélességű lamellák találhatók meg, amelyek karmokként kapcsolódnak az igen havas felületekre is. A különleges kialakítású lamellák összezáródva képesek, mint a karom belekapaszkodni a sokszor havas útfelületbe. Segítik a fékezést, a gyorsítást és a kanyarodást is. A V-alakú kialakítás és a vállrész az EverGrip technológiának köszönhetően kialakított blokkjai tökéletesítik a tapadást még a leghavasabb felületeken is.

Vélemény, hozzászólás?