gumi árak

Milyen négyévszakos gumi árakkal lehet számolni?

Ha nem tervez sokat vezetni télen, akkor még inkább érdemesebb megnézni, hogy milyen négyévszakos gumi árakkal számolhat. A négyévszakos gumi kifejezetten azoknak ajánlott, akik az autókat ritkán használják téli útviszonyok között. Ha viszont sokat tervez autóban ülni ebben az időjárásban, akkor mindenképpen ajánlott a téli gumi használata. Az Abroncsdepo Kft oldalán számtalan 4 évszakos abroncs közül válogathatunk, amelyek tökéletesen megfelelnek, ha télen nem szeretnénk sokat autóban ülni.

 

A Barum Quartis 5 négyévszakos abroncsa egy kibővített kínálat eredménye. Az abroncs kifejlesztését a piaci igényeknek köszönhetjük, hiszen a Barum erre nagyon odafigyel. Évente átlagosan 10 000 megtett kilométerhez ajánlják az abroncsot, hiszen erre is fejlesztették ki. Továbbá azoknak, akik leginkább a városban vezetnek, és nagyon ritkán közlekednek autópályákon. Az idősebb illetve a gyengébb motorral rendelkező autókra ajánlják. Az abroncs forgásirányos és megtalálhatók rajta a sűrű mintázati blokkok és a hosszanti minta árkok, ezeket nagyméretű vállblokkok egészítik ki. A BF Goodrich g_grip all season abroncsa szintén négyévszakos. A BF Goodrich az abroncs fejlesztés egyik úttörője, így az ő abroncsait sem szabad szem elől tévesztenünk. A Falkon is kínál kedvező árban 4 évszakos abroncsokat. Emellett a Falkon kínálatában találhatunk sportos karakterű, valamint nagyméretű abroncsokat is. A 4 évszakos abroncsokat illetően igen széles a termékválasztéka.

 

Jobban áttekintve a kínálatot megtalálhatjuk a Goodyear Vector 4 Seasons négyévszakos abroncsot, amely egy intelligens abroncs. Minden időjárási és útviszony mellett képes az optimális teljesítményre és a megnövelt futásteljesítményre. Hóban és jégen is megnövelt húzóerőt nyújt, emellett tökéletesen irányítható a száraz valamint a nedves útszakaszokon is. Minden évszakban megbízható teljesítményre számíthatunk. A Kleber Quadraxer 2-es 4 évszakos abroncs havas úton jó manőverezhetőséget nyújt és hatékonyan fékezi meg az autót a jeges utakon. Mintázata V-alakú forgásirányos és erőteljes valamint merev oldalsó mintablokkokkal segíti a pontos úttartást.

Vélemény, hozzászólás?