Megfelelő anyagcsere és hormonszint jód kapszula révén

Száraz bőr és ritkuló haj? Egyre fokozottabb fáradékonyság? Lefogyna, de már-már lehetetlennek tűnik a dolog? Ha Ön is ezeket a tüneteket tapasztalja, akkor nagy valószínűséggel pajzsmirigy problémái vannak, ez esetben pedig rendkívül javallott a jód kapszula mihamarabbi fogyasztása. Köztudott ugyanis, hogy a jód hatékonyan járul hozzá a pajzsmirigy megfelelő működéséhez, rendszeres adagolása révén nagyban elősegíthetjük ezen fontos szerv kiegyensúlyozott és ideális anyagcseréjét. A Wise Tree Naturals által forgalmazott WTN jód és szelén komplex tökéletes választás lehet a pajzsmirigy megsegítéséhez, hiszen ez a szelén és jód kapszula több olyan fontos komponenst tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek a szervezetünknek.

Lévén, hogy a pajzsmirigyhormonok tulajdonképpen a zsírok, a proteinek és a szénhidrátok megfelelő anyagcseréjéért felelősek, ezért rendkívül fontos, hogy se túl alacsony, se túl magas szintről ne kelljen beszélni. Ilyenkor kap kiemelt szerepet az említett szelén és jód kapszula, amelyek segítenek arányaiban tartani ezeket a fontos hormonokat.

Érdemes tehát egy ilyen étrend kiegészítő mellett dönteni, ha az említett tüneteket véljük felfedezni. De ugyancsak javallott tágabb körben is utánajárni a bajnak. Megeshet ugyanis, hogy a fáradékonyság és az alacsony energiaszint más problémát, egész pontosan női gondokat takar. Ilyenkor ajánlott a teljesen természetes növényi progeszteron krém, tehát a WTN yam gyökér kivonatból készült kenőcsének az alkalmazása, ami ideális ellenszere a nők testében fellelhető hormonok kiegyensúlyozására.

Tény ugyanis, hogy az ösztrogén és a progeszteron nem megfelelő szintje, sok nőgyógyászati betegség alapját képezheti, éppen ezért fontos, hogy megelőzzük az esetleges aránytalanságokat. A yam gyökeret tartalmazó növényi progeszteron krém száz százalékában természetes anyagokból áll. Állagának köszönhetően, rendkívül gyorsan felszívódik és igencsak hamar érezhető a pozitív hatása. Tehát, a WTN növényi progeszteron krém ideális készítmény az ösztrogéndominancia csökkentésére, ráadásul hidratálóként is teljesen jól működik.

Vélemény, hozzászólás?