beltéri ajtók

Klasszikus beltéri ajtókkal nehéz mellélőni

Szinte mindegyik otthonhoz lehet találni egy odaillő, klasszikus beltéri ajtót. A Szalafa kínálatában már nettó 123 600 forinttól válogathatunk a különleges beltéri ajtók közül. Az antik hatású bútorokhoz vagy a modern stílushoz is tökéletesen jó választásnak bizonyulhatnak ezek az ajtók. A modern technológia és a minőségi anyagok mind jellemzik a Szalafa beltéri ajtó kínálatát. Természetes fából, hatalmas üvegfelületekből válogathatnak az ide érkező ügyfelek.  Egyedi tervezésű ólomüveg betétek, különleges gravírozott felületek várják a látogatókat.

A styl bútorokhoz tökéletesen illeszkednek a klasszikus beltéri ajtók, amelyek minden esetben nemes anyagokból készülnek. Dió, cseresznye, tölgy is megtalálható a kínálatban. A polgári lakásokhoz tökéletes választás lehet, hiszen az élek nem szögletesek, de nem is legömbölyített formájúak. Domború betéteket, alap élkerekítést, díszpántokat ajánlanak a klasszikus beltéri ajtókhoz. Természetesen egyéb egyedi megoldásokat is kínálnak, így a beltéri ajtóhoz választhatunk dísztokok közül is. A modern kivitelezésű ajtóknál a profilok és a belső ajtószínek összehangolása tökéletes. Világosabb és sötétebb színek közül is választhatunk és különféle mintázatok is elérhetők a kínálatban. Rendelhető intarzia, rátétléces díszítés vagy a furnér keresztbeforgatásával egyéb különleges ajtó.

A rétegragasztott szerkezető beltéri ajtók gyártása speciális. A tok alapja 25 milliméteres MDF, míg a furnérborítás lehet cseresznye. Csapra valamint frízre forgatott ajtólap furnért kap, akárcsak a tömörfa ajtók gyártásánál. Felül íves üveget kap, erre kerülnek fel a rátétlécek. A rátétlécek adják meg az üveg kiosztását. Az éleket a kiegészítők menüpont alatt lehet kedvünk szerint kiválasztani. Egy vagy kétszárnyas kivitelben is legyártják nekünk a klasszikus beltéri ajtókat, 75 és 110 cm között vagy 140 és 200 centiméter között attól függően, hogy egy vagy kétszárnyas ajtót szeretnénk. Természetesen a klasszikus ajtókat tolóajtóként is le lehet egyedileg gyártani, ilyenkor a fent felsorolt méreteken kívül bármilyen méretben megvalósítják. Rendelés előtt érdemes a Szalafa szakképzett munkatársaival egyeztetni, hiszen egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítanak.

Vélemény, hozzászólás?