Kezdődhet a befőzés! – praktikus konyhai eszközök között böngésztünk

Ha szeretünk sütni-főzni, a Tchibo webshop heti ajánlata sok hasznos termékkel lesz segítségünkre ebben, ezek között válogattunk most.

Azoknak, akik az egészséges életmódot is szem előtt tartják, a smoothie funkcióval  is rendelkező Power mixer jelenthet ideális megoldást, hogy a nap folyamán bármikor egészséges és finom turmix-szal töltődhessenek fel! A nagy teljesítményű, 1000 wattos motor és a hatszoros, rozsdamentes nemesacélból készült pengekombinációja akár jég aprítására is használható, így a meleg nyári napokon akár jégkockákat is bedobálhatunk a mixbe, mielőtt bekapcsoljuk a gépet! A szilikontalpaknakköszönhetően stabilkészülékhez késbetét, mosogatógépben tisztítható mérőpoharak(630 és 710 ml) és elviteles fedél is tartozik, így akár út közben isélvezhetjük a friss és egészséges ízeket! Még több robotgép itt.

Hasznosfunkció, igazán rusztikusmegjelenéssel: a két darabos szettben kapható jutazsákokban teljesen szárazon tárolhatjuk a hagymát, burgonyát – ami kiemelkedő fontosságú az eltarthatóság szempontjából! A lélegző anyagbólkészült, zsinórral zárhatózsákok belső oldala nedves ruhával megtisztítható, használaton kívül pedig helytakarékosan összehajthatók. A két különböző méretű zsákból álló szett darabjai mindemellett natúr színükkel is kitűnnek majd, aminek köszönhetően igazán vidéki hangulatot teremtenek majd ott, ahol elhelyezzük őket!

Szintén a tárolásban lesz segítségünkre a natúr színben kapható faláda is, amelyen mutatós felirat biztosítja a kellemes megjelenést – hiszen a tárolás mellett akár dekorációként is alkalmazhatjuka konyhában. A tartós gumifábólkészült dobozok egymásra helyezhetők, így több szinten is tarthatunk bennük különféle zöldségeket és gyümölcsöket, fűszernövényeket, vagy akár dekorációkat is. A dobozról nedves ruhával letörölhetőka kevésbé makacs szennyeződések, ráadásul kevesebb nedvességet szív fel.

Elsősorban dekorációs kellék az asztali futó is, aminek körtés mintája a porcelán bögrék és tányérok mintájára emlékeztet stílusában és színvilágában, hiszen épp úgy akvarell, de ezúttal nyomott megoldással. A tiszta pamutbólkészült, 180×40 cm-esfutó akár terítőn, akár anélkül alkalmazható, hogy feldobjuk vele az asztal hangulatát, így bárhol, bármikor csempészhetünk egy kis nyári, napfényes hangulatot a terített asztalra!

A finomabbnál finomabb falatok elkészítését a legtöbben kifejezetten élvezik, azonban még közülük is sokan vannak, akiknek a tárolással már meggyűlik a bajuk. De nem akkor, ha ezt a 9 darabos frissen tartó doboz készletet használják, amelynek különböző méretű darabjaibanmindennek megtalálják majd a megfelelő helyet! A szett legnagyobb doboza egy jobb légáramlást biztosító, hordozófüllel és rácsos betéttel ellátott darab, emellett az összes dobozhoz szilikontömítéses, szivárgásmentes fedelek tartoznak, így ezek – a bennük tárolt élelmiszerekkel együtt – egy mozdulattal átrakhatók a táskánkba, így attól sem kell tartanunk, hogy ott majd kifolyik az ebéd. Az ételt meg is melegíthetjük, vagy akár le is fagyaszthatjuka dobozokban, amelyek így igazán sokoldalúan használhatókfel a konyhában!

Még a látszólag teletömött hűtőszekrényekben is sokszor akad némi szabad hely – a két darabos szettben kapható kihúzható kosarak az ilyen rejtett, jellemzően a polcok alatti szabad felületeken meghúzódó tárolóhelyek felhasználásában lesznek a segítségünkre! A csíptetőkkelés tapadókorongokkala polcokhoz rögzíthető kosarakkalplusz fiókokat helyezhetünk el a hűtőszekrényben. Az átlátszókialakításnak köszönhetően mindig pontosan tudjuk majd, mit helyeztünk el a kosarakban, amelyek különösen alkalmasak az intenzívebb illatú élelmiszerek elrendezésére és szétválasztására.

Végül, de nem utolsó sorban egy praktikus segítőtárs: a hűtőszekrénybe való palacktartó abban segíthet, hogy a fektetve tárolt palackok ne csússzanak szét, hanem stabil piramist alkotva helyezhessük el őket egymáson. Az alján található csúszásgátló gumibevonatnakköszönhetően nem csupán a hűtőszekrényben használhatjuk, hanem egy buli alkalmával akár az asztalon is, hiszen ott épp úgy biztosítja majd a palackok biztos elhelyezését. Ha szükséges, akkor akár két darabot is vehetünk belőle, amiket részben egymásba helyezveakár egy teljes polcot is kijelölhetünk a fektetve tárolt palackok számára a hűtőszekrényben!

Ha további ötleteket, inspirációkat keresünk, vagy ha még a konyhabútor beszerzése is előttünk áll, mindenképpen érdemes átnézni a teljes heti kínálatot , ahol rengeteg hasznos kiegészítő és egyéb eszköz közül válogathatunk!

Vélemény, hozzászólás?