balatoni szállás kutyával

Izgalmas élményeket tartogat a balatoni szállás kutyával

Manapság már mindenre van lehetőség, ha elég informáltak vagyunk az adott témával kapcsolatban. Az internet pedig határtalan lehetőségek egész tárházát kínálja, többek között a szálláskeresés kapcsán is.

Aki eddig nem tudta volna, annak újdonság lehet, hogy balatoni szállás kutyával is igénybe vehető 2016 óta, mégpedig a fonyódi kikötő melletti, 1 hektáros területen. Ez a terület kimondottan úgy lett kiválasztva, illetve kialakítva, hogy minden tekintetben megfelel a kutyatulajdonosoknak és a szeretett négylábú barátjuknak.

Akár az egész család ellátogathat ide, mert itt mindent lehet, csak unatkozni nem. Már eleve nagyszerű elgondolásnak számít a kutyás strand ötlete, de ezen kívül még rengeteg más fakultatív program is várja az idelátogatókat.

Akár különféle ismeretterjesztő előadásokon is részt vehetnek, amelyek még a tapasztaltabb gazdiknak is tartogathatnak újdonságokat. Ha a balatoni szállást kutyával éppen akkor sikerül meglátogatni, amikor megrendezésre kerül a Dog Beach Fesztivál, az külön élményekkel gazdagíthatja a kiruccanást.

Vélemény, hozzászólás?