gyulladascsokkento

Gyulladáscsökkentők natúr összetevőkkel

A gyulladás a szervezet egy természetes reakciója bizonyos külső hatásokra, azonban sokszor maga a tünet okoz kellemetlenséget, ezért muszáj tenni valamit, hogy minél hamarabb megszabadulhassunk tőle. A különféle gyulladáscsökkentők viszonylag hamar enyhülést hoznak, ellenben érdemes odafigyelni, hogy milyet alkalmazunk a sokféle termék közül, mert ezeknek mellékhatásaik is lehetnek. A szintetikus anyagokat tartalmazó gyulladáscsökkentők megterhelik a szervezetet, gyomorfájást okozhatnak és egyéb negatív hatásaik is lehetnek. Azok az alapanyagok, amelyeket a test nem tud feldolgozni, beépíteni, méreganyagokként gyűlnek fel, ami köztudottan sokféle komoly probléma kialakulásához vezethet. Tehát, az egészségmegőrzés érdekében ajánlott olyan készítményeket keresni, amelyek természetes hozzávalókat tartalmaznak.

Tudni kell, hogy az ilyen gyulladáscsökkentők alkalmazásával nemcsak a mellékhatásoktól védhetjük meg magunkat, hanem gyorsabb hatást is elérhetünk, hiszen a natúr hatóanyagok gyorsabban tudnak hasznosulni. Ez igaz a körmök esetében is, amelyeknek szépségét természetes forrásból származó vitamin-komplexekkel lehet a leginkább megőrizni. A legjobb körömerősítő a növényekből kivont A-, E-, H- és B-vitaminokat és ugyancsak a natúr eredetű cinket, vasat, szilíciumot és kalciumot tartalmaz Továbbá, olyan növényi hatóanyagok is megtalálhatók benne, amelyek a keratin termeléshez szükséges cisztein és metionin aminosavak megfelelő mennyiségét tudják biztosítani.

Ugyanakkor tudni kell, hogy a körömerősítő vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek a haj egészségére is remek hatással vannak, így hajhullás, a hajkorona meggyengülése esetén duplán megéri ezeket alkalmazni. Sőt, akinek dús és fényes fürtjei vannak, a körömerősítő komplexek használatával még így is változásra számíthat a hajszálak és gyökerek terén, mert azok még erősebbek és élettel telítettek lesznek. Bizonyára ez senkinek nem jelent problémát, így bárki bátran kipróbálhatja az ewopharma.hu oldalon bemutatott körömerősítő kapszulákat.

Vélemény, hozzászólás?