Jack Jack kábel

A Jack Jack kábel kiválasztása a fülhallgatóhoz

A hangrendszerek és különféle audio eszközök vásárlásakor örök kérdés, hogy milyen Jack vezetékre essen a választás? Ugye egy hozzáértő tisztában van vele, hogy a Jack Jack kábel teljesítménye nagymértékben függ a minőségétől, tehát attól, hogy a szigetelése és a vezetőanyag mennyire jó.

Érthető módon minél profibb vezeték mellett voksol az ember, annál jobb lesz a hangminőség, legyen szó bármilyen audio berendezésről. Például szebb sztereó színpadot, tisztább részleteket és magasabb felbontású basszust tapasztalhat az ember, ha valóban kiváló a Jack Jack kábel.

Akkor hol vehető meg az a modell, amelyik biztosan beválik? Egyre többen ismerik fel a KáCsa Audio cég előnyeit, illetve a termékekben lakozó pozitívumokat. Például óriási előny az a tény, hogy a kiszemelt Jack Jack kábel az egyeztetést követően, vásárlási kötelezettség nélkül, otthon is letesztelhető, hogy saját fülével tudjon meggyőződni mindenki az adott termék tudásáról.

Persze a Jack Jack kábel nem csupán komolyabb hangrendszereknél bír döntő fontossággal, hanem például sima fejhallgatóknál is. A döntéshozatal előtt ekkor is érdemes felvenni a fent említett cég szakembereivel a kapcsolatot. Miért? Mert hiába tartalmaz sok füles 3,5 mm-es Jack aljzatot, előfordulhat, hogy az egyedi méretű mélyedések miatt nem fér bele bármilyen fajta csatlakozó.

A kábel hosszabbításához kell Jack aljzat?

A Jack termékek számtalan típusával lehet találkozni az audio eszközök világában. Az úgynevezett mama típusú, lengő Jack aljzat igazán praktikusnak bizonyul olyan helyzetekben, ahol mondjuk egy fejhalhallgató kábelt kell megtoldani. A kacsa-audio.hu internetes áruházban számtalan minőségi szinthez tartozó produktum várja az érdeklődőket.

Igazán kedvelt a fémházas Jack aljzat, amik között közül monó, sztereó, nikkelezett és aranyozott bevonatú változatok egyaránt elérhetők. Itt isi igazán népszerű a már ismert, 3,5 mm-es szabványú Jack aljzat. Kedvelt továbbá a készülékházba beépíthető modell. Ebből a dobozolt kivitelű épp úgy jó mono, akárcsak sztereó verziókhoz.

Vélemény, hozzászólás?