huawei p20 lite tok

A Huawei P20 Lite tok teljes védelmet garantáló modellje

Egy szimpla tok is aranyat érhet, már ami a telefon védelmét éri, de amikor extra biztonságra van szükség, csakis egy modell jöhet szóba. Az ütésálló, defender Huawei P20 Lite tok az, ami a legnagyobb sérülések ellen is képes megvédeni a mobilt. Igazán hasznos ez az eszköz, ha a kütyü tulajdonosa például építkezéseken dolgozik és gyakran kell használja a telefonját. A Huawei P20 Lite tok akkor is jól jöhet, ha valaki gyakran túrázik, kirándul vagy épp extrém sportokat űz.

A telefontok ismérve, hogy sokkal vastagabb, mint a megszokott modellek, illetve a sarkai is külön meg vannak erősítve. Az előlapra ráhajló résznek köszönhetően nemcsak a telefon hátulját kíméli meg, de a kijelzőt is. Természetesen a maximális védelem nem véletlen, hiszen a Huawei P20 Lite tok alapanya egy masszív műanyag, ami még szilikonos erősítésekkel is rendelkezik. Ennek hála egyszerűen tisztítható és épen tartható. A legtöbb ilyen tok alján kipattintható porvédő található, ami megvédi többek között a jack bemenetet, a töltőcsatlakozót a szennyeződésektől. A defender Huawei P20 Lite tok akkor is beválik, amikor a mobiltelefonnak üvegborítású hátlápja van.

Még jobb védelem a Xiaomi Redmi Note 10 Pro üvegfólia révén

Természetesen nem csupán a tok az egyetlen kellék, ami hozzájárul a teljes biztonsághoz. A tapasztaltabb tulajdonosok a Xiaomi Redmi Note 10 Pro üvegfólia megvételéről és használatáról sem feledkeznek meg. Nem mindegy, hogy milyen fóliát választ az ember. Aki biztosra akar menni, az edzett üvegből gyártott Xiaomi Redmi Note 10 Pro üvegfólia mellett dönt.

A tempered glass néven is ismert termék a kijelzőt védő fóliák egyik legújabb generációs terméke. Ennél a lényeg az egymásra helyezett, különböző funkciókkal ellátott védőrétegekben rejlik, amiknek a gyártása és egyesítése során a legmodernebb nanotechnológiai eljárásokat alkalmazzák. A Xiaomi Redmi Note 10 Pro üvegfólia felső rétége víz- és zsírtaszító adottságokkal bír, aminek hála a telefon kezelése semmivel sem lesz rosszabb. A buborékmentes tapadásért pedig a fólia hátoldalán található speciális szilikonragasztó felel.