quad gumi méretek

Milyen quad gumi méretek vannak?

Itt megnézheti, hogy milyen méretekben lehet kapni quad autógumikat: https://www.gumidirekt.hu/nyarigumi-teligumi/negyevszakos-gumi-akcio.html  Ha éppen most vásároltunk egy quad-ot és úgy érezzük, hogy a fent lévő abroncs enm megfelelő, akkor érdemes benézni az áruházba és válogatni a hatalmas kínálatból. A quadokon gyakorta kell az abroncsokat cserélni, így akár jóm előre is megvásárolhatjuk az abroncsszettet. Érdemes mindig az akciós időszakban vásárolni, hiszen a quadokra nem a legolcsóbbak az abroncsok. Közel annyit kell értük kifizetni, mint ha személyautóra vásárolnánk meg.

A Gumidirekt áruház azonban mindenkinek segít a költségkímélő vásárlásban, hiszen jelenleg több mint 30 százalék kedvezményt adnak a quad abroncsokra.

 

A webáruházban egy praktikus kereső is megtalálható, amellyel pontosan leválogathatjuk azokat az abroncsokat, amelyek érdekelnek bennünket. Így sokkal gyorsabban rábukkanhatunk a megfelelő abroncsokra. A webáruház munkatársai a lehető leggyorsabban összekészítik a megrendelést és postázzák is azt. A webáruházban lehetőség van a bankkártyás fizetésre, amely szintén könnyebbséget jelent és sokkal olcsóbb, mint ha készpénzért vásárolnánk, hiszen ilyenkor a pénzfelvételért fizetni kell a bankoknak.

 

Kleber, Maxxis, BKT márkák találhatók meg a Gumidirekt kínálatában.. Akik kedvelik a Maxxis márkát azoknak jó hírünk van, hiszen most 46 százalékos kedvezményt adnak a quad gumikra. A Maxxis 43N 6PR 4 évszakos abroncsot 48 770 forint helyett 26100 forintért vásárolhatjuk meg. 22 670 forintot takaríthatunk meg abroncsonként, ami már egy szett vásárlása esetén közel 100 000 forint megtakarítás. A Maxxis 180 ország piacán ért el eddig nagy sikereket, így biztosan nem hozunk rossz döntést, ha a márka mellett tesszük le voksunkat. A megbízható abroncsgyártó, ha autó-motor sportról van szó, akkor nem ismer lehetetlent. Ezek az abroncsok minden körülmények között a legbiztonságosabb használatot biztosítják. A Kleber márka bizonyára sokak előtt ismert, hiszen a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően sorra dobják piacra a jó minőségű abroncsaikat. A 110 éves múltra visszatekintő gyártól a biztonságos autózáshoz vásárolhatunk abroncsokat. A Kleber Quadraxer négyévszakos abroncs akciósan 15 830 forintért vásárolható meg.